DSC_2073a.jpg

Ervaringen

Over het gebruik van Sponge-Jet Sponsstralen

 
 

Testimonials

Wat anderen zeggen

Wij gebruiken Sponge-Jet sponsstralen om Chroom-6 verflagen veilig te kunnen verwijderen terwijl wij effectief schadelijke stofvorming kunnen onderdrukken. Zonder deze technologie zouden wij veel meer kosten moeten maken om de uitstoot te kunnen beheersen.

De  600-jaar oude wandbekleding in onze kerk in Antwerpen hebben wij kunnen restaureren door gebruik te maken van het sponsstralen. Ze hebben de vernislagen verwijderd zonder aantasting van het hout, en dat terwijl wij de kerk open konden houden voor diensten.

Met deze techniek kan je voorzichtig natuursteen poeten of binnen 6 seconden dwars door een stoeptegel heen gaan, en alles wat er tussenin zit. Van voorzichtig reinigen tot aggresief stralen. Het is een uiterst flexibel straal- en reinigingsysteem dat niet mag ontbreken in het portfolio van de gemiddelde industrial services onderneming.

 
 
L1185265.jpg

Testimonial toevoegen

Heef u ervaring met het toepassen van Sponge-Jet Sponsstralen? Gebruik onderstaande formulier om uw ervaringen met ons te delen en wie weet voegen wij deze toe aan deze site.

Beveelt u Sponge-Jet Sponsstralen aan?

Thanks for submitting!