top of page

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik een demo aanvragen?

Zeker!

Wilt u weten wat Sponge-Jet Sponsstralen is? Bezoek ons tijdens een demodag en wij zullen u alles over deze techniek vertellen! U krijgt een presentatie over het Sponge-Jet systeem en door middel van een live demonstratie kunt u het product van dichtbij in actie zien.

Hier kunt u zich aanmelden voor een demo.

Wilt u een demo op locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Sponsstralen?

De kosten van sponsstralen zijn sterk afhankelijk van uw toepassing zoals de ondergrond, de mate van de vervuiling, het gewenste reinheidsniveau en hoe lang de sponzen kunnen worden hergebruikt. Gemiddelde prijzen voor industriële applicaties voor de techniek variëren doorgaans tussen de 20 en 30 euro per vierkante meter.
Wij voeren zelf geen werkzaamheden uit, u kunt de techniek zelf toepassen (eventueel met onze begeleiding) of een ervaren aannemer in dienst nemen. U kunt dan ook het beste even contact met ons opnemen om een beter idee te krijgen van de mogelijke kosten voor uw situatie en hoe u het sponsstralen het beste kunt toepassen.

Bieden jullie stageplaatsen?

Ik wil onderdelen en/of producten bestellen, waar kan ik dit doen?

U kunt de meeste producten direct op onze webshop bestellen:

https://www.reemster.com/nl/

Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen telefonisch of per e-mail te plaatsen. Daarnaast kunt u kleine bestellingen afhalen (op afspraak) bij ons in Vianen, Utrecht. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Leveren jullie aan particulieren?

Nee, wij leveren onze producten en diensten alleen aan bedrijven en organisaties met een KvK nummer (Nederland) of BTW-nummer (buitenland).

FAQ : FAQ
bottom of page