top of page
L1171348b.jpg

SpongeMedia™

De Sponzen voor Sponsstralen

Sponge-Jet heeft een reeks spons-straalmiddelen ontwikkeld waarin de beste schuurmiddelen of microschurende deeltjes zijn verwerkt in een hoogwaardige synthetische spons. Het uitgebreide assortiment recyclebare sponzen biedt superieure resultaten voor agressieve profilering en schuren of delicate reiniging op zeer gevoelige substraten. De synthetische spons bevat MicroContainment™ technologie die tot 99% van de verontreinigingen op vangt, waardoor de uitstoot van gevaarlijke stoffen aanzienlijk wordt verminderd.

Sponzen: Our Technology

25+

Verschillende soorten sponzen

Voor vrijwel iedere denkbare situatie is er wel een geschikte spons. Er zijn meer dan 25 verschillende soorten sponzen. Van de 'Blue' spons die wordt gebruik voor delicaat reinigingswerk tot de 'Silver 16' spons die zeer aggresief te werk kan gaan en moeiteloos dwars door staal en beton heen komt.

Hieronder vindt u een overzicht van de meestgebruikte sponzen.

MediaComparison.jpg
Sponzen: Image

Hoogwaardige kwaliteit

Voldoent aan de industriestandaarden van nu en de toekomst

De SpongeMedia van Sponge-Jet wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. Het ISO 9001 gecertificeerde productieproces garandeerd een kwalitatief hoogwaardig product. De straalmiddelen voldoen aan REACH, de Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen. Het product zelf bevat geen schadelijke stoffen, dit is eventueel te controleren via het Veiligheidsinformatieblad (MSDS-Sheet).

DSC_1980a.jpg
_DSC4591a.jpg
DSC_1976a.jpg
Sponzen: Welcome

Welke Spons?

Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken welke spons er nodig is voor een bepaalde toepassing. Ieder project is immers verschillend. Factoren zoals de ondergrond (substraat), de coating (verfsysteem), de vervuilingen, bereikbaarheid van het te stralen object, en tal van andere factoren hebben invloed op het resultaat.

Sponsstralen met Sponge-Jet betekend dat er een flexibel systeem wordt ingezet. Of het nu om beton, steen, plastic, glas, aluminium, staal, hout, composiet, of een andere ondergrond gaat, met Sponge-Jet Sponsstralen kan vrijwel ieder oppervlak worden gestraald of gereinigd.

Hieronder: een overzicht van de mogelijke toepassingen per substraat.

Toepassingen.jpg
Sponzen: About Us
Logo_600px.png

Ook online te koop

Een deel van het assortiment van Sponge-Jet Sponsstralen is sinds kort ook online te bestellen via de webshop van Reemster.com.

Sponzen: About Us
bottom of page