top of page
WhatsApp Image 2020-01-16 at 13.41.07(2)

Wij zijn

Sponge-Jet Benelux

De enige officiële distributeur van Sponge-Jet Sponsstralen in de Benelux

Over Ons: Welcome

Wie zijn wij?

Dé marktleider op het gebied van Sponsstralen

We zijn een groep ingenieurs met een idee dat is ontworpen om bij te dragen aan een betere toekomst. We bieden slimme straal- & reinigingsoplossingen voor bedrijven van elke omvang en zijn trots op onze toegewijde wereldwijde service. Wij geloven dat de juiste kennis en technologische voorsprong onze klanten naar een succesvolle toekomst in oppervlaktevoorbereiding kan leiden.

Sponge-Jet Sponsstralen is begonnen in de jaren 80 in de Verenigde Staten. Na jaren van ontwikkeling, herontwikkeling en door het vertrouwen te winnen van onze klanten is onze techniek inmiddels beschikbaar in meer dan 130 landen. Voor de Benelux is Sponge-Jet Benelux al meer dan 10 jaar de enige officiële distributeur van de technologie.


Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers of schrijf u in voor een gratis productdemonstratie in Vianen, Utrecht.

Main4.jpg
Over Ons: About Us
Wij zijn Sponge-Jet Benelux

Wij zijn Sponge-Jet Benelux

Over Ons: Video
WhatsApp Image 2020-01-16 at 13.41.07(2)

Onze locatie

Centraal gevestigd in Vianen, Utrecht vindt u de nieuwe hoofdvestiging van Sponge-Jet Benelux. Hier kunt u terecht voor een gratis productdemonstratie, training & technische ondersteuning.

Wij beschikken over één van de grootste voorraden in Europa op het gebied van Sponsstralen. Dagelijks versturen wij onze producten - van grote pallets met sponzen tot kleine doosjes met reserveonderdelen van machines - naar onze klanten.

Over Ons: About Us
bottom of page